PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt.

BETALNINGSMETODER

Klarna - Pay now

Med Betala direkt kan du välja att betala med bankkonto eller kort. Du genomför din betalning direkt och slipper hålla koll på fakturor. Pengarna dras ifrån ditt konto 1-2 bankdagar efter att vi skickat dina varor.

Kortbetalning

Vi erbjuder betalning med visa, maestro och mastercard. Kortbetalningar hanteras av Shopify payments. Vid köp med kort reserveras summan på ditt konto och dras först när din order har skickats från oss.

Swish

Du kan betala snabbt och enkelt genom Swish-appen på din mobiltelefon till 123 565 54 10. Swish-betalningar hanteras manuellt vilket innebär att vi godkänner din betalning så fort vi ser att betalningen är genomförd. Vi avbryter köp som ej betalats inom 24 h.

LEVERANS

Med standardleverans skickar vi ditt paket så fort din beställning är bekräftad. Ditt paket skickas med postnord och beräknas vara framme hos dig inom 3-5 arbetsdagar.  

Ej uthämtade paket:

Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och en hanteringsavgift på 250 kr. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning nedan.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Vi önskar att du meddelar oss att du har ångrat ditt köp. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan.

När du nyttjar din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslöshet förlorar du ångerrätten. Ångerrätten gäller endast vid oöppnade förpackningar på grund av hygienskäl.

Vi skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka. Mejla oss på info@hairtopia.se.

 Vi behöver följande information:

  1. Ordernummer
  2. Namn och kontaktuppgifter
  3. Antal och namn på de produkter som önskas returneras

Returadress

Hairtopia AB
Glanshammarsgatan 47 
12471 Bandhagen 

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad förutom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid reklamation står vi självklart för frakten.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

PRIVAT POLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post info@hairtopia.se